particulieren

Inspiratie voor het inrichten van interieur ligt voor het oprapen, maar het aanbod is zo groot dat we soms door de bomen het bos niet meer zien Heeft u een idee hoe uw interieur zou moeten zijn, maar vindt u het lastig om het gewenste effect te realiseren?Wilt u ervaren hoe u met kleur en licht de sfeer van uw ruimte in één keer veel aangenamer kunt maken? Gaat u verbouwen en staat u voor veel lastige keuzes waarbij wel wat advies van een professional kunt gebruiken?

Voor deze en vele andere interieurvraagstukken bent u bij Studio Snelder aan het juiste adres. Studio Snelder helpt u niet alleen de mogelijkheden van een ruimte te doorzien, maar ook afgewogen keuzes te maken wat betreft materialen, kleuren, vormentaal en stijl. Passend binnen uw budget en bij het doel dat u zich heeft gesteld. Of het nu gaat om een totaalrenovatie of om advies over een aantal belangrijke keuzes in uw inrichting.

EIGENHEID

Bij Studio Snelder geloven we dat een ruimte pas karakter krijgt als de identiteit van de bewoner ofgebruiker erin weerspiegeld wordt. We stellen uw wensen, smaak en voorkeuren centraal, zodat u een interieur krijgt dat écht bij u past. Een interieur met eigenheid en karakter. Mooi, slim én functioneel tegelijk want in een huis moet geleefd kunnen worden. Studio Snelder kijkt met een fris en professioneel oog naar uw persoonlijke situatie en creëert de verrassende noten die uw interieur tegelijkertijd karakter en comfort geven.

WAARVOOR KUNT U BIJ STUDIO SNELDER TERECHT? 

  • Totaalrenovaties
  • Inrichting specifieke woonruimtes
  • Kleur- en lichtadvies
  • Aanschafadvies (waar moet u op letten bij het kopen van meubels, keukens, sanitair, kachels en haarden en waar kunt u de juiste productenvinden?)
  • Styling

HOE WERKT STUDIO SNELDER?

Samen aan de slag om het maximale uit uw inrichting en interieur te halen: het is een leuk en spannend proces. Studio Snelder helpt u in een aantal stappen om uw wensen waar te maken.

STAP 1 U VERTELT VRIJBLIJVEND UW WENSEN

Heeft u plannen om uw interieur een facelift te geven of te verbouwen en bent u benieuwd wat Studio Snelder voor u kan betekenen? Vertel ons in een vrijblijvend kennismakingsgesprek al uw ideeën en wensen. Ter plekke bekijken we samen de bestaande situatie en de mogelijkheden voor verbetering.

STAP 2 STUDIO SNELDER MAAKT VOOR U EEN HELDERE OFFERTE

U ontvangt een vrijblijvende offerte waarin helder staat omschreven wat u mag en kan verwachten en wat het advies/ontwerp zal kosten.

STAP 3 HET ONTWERP

Studio Snelder gaat aan de slag en maakt voor u een conceptontwerp waarin de ruimte zo voordelig mogelijk tot z’n recht komt en praktisch optimaal benut wordt. Mooie, duurzame materialen en stijlvolle meubels, zorgen hierbij voor een goede balans. Verrassende, karakteristieke details geven het ontwerp eigenheid.

STAP 4 VISUALISERING

Het ontwerp wordt voor u uitgewerkt in moodboards, plattegronden, 3D visuals. Deze geven een goed beeld van het beoogde resultaat en geven u ook het inzicht om eventueel nog suggesties te kunnen doen.

STAP 5 OVERLEG

Studio Snelder verzorgt een presentatie en toelichting van het ontwerp, waarop u kunt reageren. Na finetuning van dit ontwerp – in nauw overleg met u – ontvangt u het definitieve ontwerp. Klaar voor uitvoering!

STAP 6 UITVOERING

Desgewenst kunt de uitvoering van het ontwerp ook aan ons overlaten. Door dit aan een professional uit te besteden, bespaart u veel tijd en energie. Studio Snelder regelt de juiste vakmensen en stuurt deze aan voor een perfect resultaat. Ook dragen we zorg voor de bestellingen en leveringen van materialen en meubels.

STAP 7 DE FINISHING TOUCH

Voor een mooie finishing touch verzorgen wij, als u dat wenst, ook de styling. We zorgen dat persoonlijke items en accessoires optimaal tot hun recht komen en het karakter van de ruimte versterken.