bedrijven

Een duidelijke identiteit is voor een bedrijf onmisbaar. In een wereld vol concurrentie is het belangrijk om een stevig profiel neer te zetten. Het interieur van uw bedrijf speelt hierin een grote rol. Een passend interieur helpt u om het vertrouwen van uw klant te winnen, en uw gastvrijheid, professionaliteit en identiteit te tonen. Vraagt u zich af hoe u uw bedrijfsprofiel kunt vertalen naar een interieurontwerp voor uw kantoor, winkel, restaurant, of stand? Wilt u weten hoe u door de juiste vormgeving beter aansluiting vindt met de doelgroep van uw zaak? Wilt weten of u efficiënter kunt werken door een betere indeling?

Voor deze en vele andere interieurvraagstukken bent u bij Studio Snelder aan het juiste adres. Studio Snelder helpt u niet alleen de mogelijkheden van een ruimte te doorzien, maar ook afgewogen keuzes te maken wat betreft materialen, kleuren, vormentaal en stijl. Passend binnen uw budget en passend bij het doel dat u zich heeft gesteld. Of u nu de juiste huisstijl zoekt voor het interieur van uw kantoor, winkel of restaurant of uw bestaande inrichting een opfrisbeurt wilt geven.

EEN INRICHTING ALS VISITEKAARTJE

Studio Snelder is gespecialiseerd in Ruimtelijke Communicatie. Dit houdt in dat we de identiteit van uw organisatie vertalen naar een ruimtelijk ontwerp. Een strategische manier van ontwerpen die bijdraagt aan het behalen van uw organisatiedoelen en u meer grip geeft op uw doelgroepen.

Samen analyseren we hoe uw klanten, medewerkers of bezoekers zich door uw kantoor, winkel, restaurant, of stand bewegen. Of het nu gaat om een slimme routing langs een aantrekkelijke productpresentatie of een efficiënte indeling van de beschikbare werkruimte. Studio Snelder kijkt met een fris en professioneel oog naar uw werk- of winkelomgeving, en creëert de verrassende noten waarmee u met uw interieur echt het verschil maakt. Een inrichting als visitekaartje.

WAARVOOR KUNT U BIJ STUDIO SNELDER TERECHT?

  • Totaalrenovaties
  • Verwerken van bedrijfsidentiteit in interieur
  • Inrichting van specifieke ruimtes
  • Kleur- en lichtadvies
  • Werkplekadvies (t.b.v het realiseren van ergonomische en efficiënte werkplekken)
  • Styling

HOE WERKT STUDIO SNELDER?

Samen aan de slag om het maximale uit uw inrichting en interieur te halen: het is een leuk en spannend proces. Studio Snelder helpt u in een aantal stappen om uw wensen waar te maken.

STAP 1 INTAKEGESPREK

Heeft u plannen om uw zaak een make-over te geven of te verbouwen en bent u benieuwd wat Studio Snelder voor u kan betekenen? Vertel ons in een vrijblijvend kennismakingsgesprek al uw ideeën, wensen en doelstellingen die u voor ogen heeft. Ter plekke bekijken we samen de bestaande situatie en de mogelijkheden voor verbetering.

STAP 2 STUDIO SNELDER MAAKT VOOR U EEN HELDERE OFFERTE

U ontvangt een vrijblijvende offerte waarin helder staat omschreven wat u mag en kan verwachten en wat het advies/ontwerp zal kosten.

STAP 3 HET ONTWERP

Studio Snelder gaat voor u aan de slag! Op basis van uw wensen maken we een conceptontwerp waarin de ruimte zo voordelig mogelijk tot z’n recht komt, en praktisch optimaal benut wordt. Met zowel kleurgebruik, materialen, vorm als een logische routing wordt toegewerkt naar een optimale functionaliteit. Voor een goede balans wordt het ontwerp gecompleteerd met mooie, duurzame materialen, aantrekkelijke presentatiemiddelen en stijlvolle meubels die aansluiten bij uw visie en identiteit. Onderscheidend met karakteristieke en verrassende details!

STAP 4 VISUALISERING

Het ontwerp wordt voor u uitgewerkt in moodboards, plattegronden en 3D visuals. Deze geven een goed beeld van het beoogde resultaat en geven u ook het inzicht om eventueel nog suggesties te kunnen doen.

STAP 5 OVERLEG

Studio Snelder verzorgt een presentatie en toelichting van het ontwerp, waarop u kunt reageren. Na finetuning van dit ontwerp – in nauw overleg met u – ontvangt u het definitieve ontwerp. Klaar voor uitvoering!

STAP 6 UITVOERING

Desgewenst kunt de uitvoering van het ontwerp ook aan ons overlaten. Door dit aan een professional uit te besteden, bespaart u veel tijd en energie. Studio Snelder regelt snel de juiste vakmensen en stuurt deze aan voor een perfect resultaat. Ook dragen we zorg voor de bestellingen en leveringen van materialen en meubels.

STAP 7 DE FINISHING TOUCH

Voor een mooie finishing touch verzorgen wij, als u dat wenst, ook de styling. We zorgen dat persoonlijke items en accessoires optimaal tot hun recht komen en het karakter van de ruimte versterken.